Over Flair

Elleke Krakau - travelling bridal specialist

Over mij

Elleke Krakau - travelling bridal specialist

Vrijheid om te creëren en een bruid te laten stralen

Ik heb altijd een passie gehad voor bruidsmode en vind het heel mooi om te zien dat bruiden hun perfecte jurk vinden. Voor heel veel vrouwen een meisjesdroom die uitkomt.

Er is erg veel keuze in bruidsmode, maar toch willen veel bruiden net even iets anders of een unieke jurk. Zo kwam ik op het idee om een customizable collectie samen te stellen, waardoor je meer mogelijkheden hebt jouw ideale jurk samen te stellen. Elke bruid wil uniek zijn en dankzij dit concept wordt maatwerk betaalbaar.

Tijdens mijn werk in een bruidsmodezaak zag ik regelmatig bruiden worstelen met onzekerheid en ongemak voor de spiegel in een bruidszaak. Daarom bedacht ik dat het perfect zou zijn als je in het comfort van je eigen woonkamer een jurk kunt uitzoeken. Zo bepaal je zelf locatie van de afspraak, de lengte en of je er bijvoorbeeld een heel feestje omheen wil bouwen met je familie en vriendinnen.

Fotografie: Stella Dekker

Wat ik leuk vind aan mijn werk? De vrijheid om te creëren, ultieme vrouwelijkheid te benadrukken en natuurlijk de mooie jurken! Er is altijd positiviteit, geluk en een feest in het vooruitzicht. Niet elke bruid heeft een duidelijk beeld over haar jurk, daarin meedenken en met mijn inzicht en creativiteit haar laten stralen in een prachtige jurk, dat maakt mijn baan de leukste die er is!

T 06 24 69 74 53    E info@flaircustomdresses.nl

Algemene voorwaarden  |  Privacyverklaring

© 2018 Flair Custom Dresses | Realisatie: BeeldBlinkers | Foto's: Wiebrig Krakau