Bruidsfotografe Carola deelt haar tips voor jouw bruiloft

Bruidsfotografe Carola deelt haar tips voor jouw bruiloft

BRUIDSFOTOGRAAF CAROLA DOORNBOS STELT ZICH VOOR
Het is zo speciaal om de trouwdag van een bruidspaar vast te mogen leggen en ik geniet er enorm van! Tijdens het trouwseizoen reis ik het hele land door om bruiloften te fotograferen. Het leukste aan mijn werk is wanneer ik een fotoalbum aflever aan het kersverse bruidspaar en ze vol emotie door het boek heen bladeren. Het maakt mij zo gelukkig om te zien hoe waardevol die foto’s zijn. In deze blog geef ik je een aantal tips voor jouw bruiloft!
WIJ ZIJN HELEMAAL NIET FOTOGENIEK, WAT NU?
Geen enkel probleem, ik krijg deze vraag best vaak. Maak je absoluut geen zorgen, ook niet als je partner een beetje opkijkt tegen de fotoreportage. Ik help jullie en zorg ervoor dat alles er mooi uit ziet op beeld. Maar ik laat jullie vooral lekker je ding doen want ik hou niet van stijve geposeerde foto’s. Verdwaald in elkaars ogen genieten jullie van het zonnetje of wandelend door het bos kletsen jullie over de dag die jullie tegemoet gaan. Ondertussen maak ik foto’s en zien jullie er heel relaxed uit. Het is ook een idee om van te voren een loveshoot te boeken. Zo kunnen jullie alvast oefenen en wennen aan de camera. De foto’s kun je ook gebruiken voor een save the date kaart of uitnodiging.
WEL OF GEEN SLUIER?
Ga jij binnenkort jurken passen of heb je al JA gezegd tegen een jurk maar twijfel je over een sluier? Een sluier is prachtig voor op de foto’s, de wind kan er heerlijk mee spelen en jullie kunnen je even samen verstoppen. Ook voor de ceremonie (‘walking down the aisle’) is het geweldig. Voor de borrel en het feest kan een sluier zwaar worden aan je hoofd of als mensen je gaan feliciteren is het wat onhandig, zelf zou ik dan adviseren om dan je sluier achter te laten. Misschien kan je je haar los gooien en voor een andere avond look gaan. Maar Elleke van Flair Custom Dresses weet hier natuurlijk alles over!
VAN HET AANKLEDEN TOT DE FIRST DANCE
Ik wil graag jullie dag vastleggen van het begin tot het einde. Beginnend met de jurk nog aan de hanger, haar in de krulspelden en de ringen nog in het doosje. Zodra de jurk aan is, komt het moment van de first look. Dit is het moment dat jullie elkaar voor het eerste zien en je begrijpt vast hoe mooi en emotioneel dit moment is. Ik denk dat ook graag met jullie mee hoe en waar we dit gaan doen. Verder op de dag vind de ceremonie, de taart & toast, de fotoshoot en het diner plaats. Het diner is het beste moment voor speeches want iedereen zit lekker relaxed te genieten van het eten. Na het eten frissen jullie je op en kunnen we misschien nog wat foto’s maken tijdens ‘golden hour’, het moment dat de zon ondergaat. De einde van de dag is in zicht en het feest gaat van start. Misschien willen jullie wel een spetterende entree maken of dansen jullie in het midden van alle vrienden en familie. Het maakt niet uit hoe het er uit ziet maar ik ben er heel erg graag bij. Alle gasten staan dan op de foto en de magie van het feest met alle lampen zorgt voor een mooie afsluiter van deze dag.
 

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?

Ben je benieuwd naar mijn werk? Neem dan gerust een kijkje op mijn website www.carola-doornbos.nl of volg me op instagram.com/caroladoornbos
Tot snel!
Liefs Carola

T 06 24 69 74 53    E info@flaircustomdresses.nl

Algemene voorwaarden  |  Privacyverklaring